Blog My GayFEST

Esti posesorul unui blog si vrei un IPOD NANO sau o IMPRIMANTA? Ei bine, acesta este concursul care ti le ofera!
Ce trebuie sa faci? Sa postezi pe blogul tau un articol in limba romana despre motivatia ta personala de a participa la Marsul Diversitatii organizat cu ocazia Gay FEST 2009.
Cum trebuie sa fie acest articol? Cum vrei tu dar sa respecte tema concursului – motivatie personala pro-participare la Marsul din cadrul GayFest; minimum 150 cuvinte; articolul sa fie scris corect, in limba romana.
Cum te inscrii? Scrii un articol pe tema concursului. Trimiti un e-mail cu link-ul blogului tau la adresa accept@accept-mail.ro sau bogdan_i@accept-mail.ro pana pe 4 mai 2009, inclusiv. La subiect scrie ce vrei sa castigi! :P

Regulament concurs - participantii vor posta pe blogurile personale un articol despre motivatia lor de a participa la marsul diversitatii organizat cu ocazia Gay FEST 2009; - participantii vor trimite link-ul catre articol la adresa de e-mail accept@accept-mail.ro sau bogdan_i@accept-mail.ropentru a intra in concurs, pana pe 4 mai 2009, inclusiv; - participantii vor respecta tema concursului; - articolele care nu vor respecta tema concursului nu vor fi luate in considerare; - articolele vor avea minim 150 de cuvinte; - articolele vor fi scrise corect, in limba romana; - castigatorii vor fi desemnati de un juriu; - se vor acorda 2 premii in functie de punctajul obtinut dupa cum urmeaza: Locul I – IPOD NANO; Locul II – IMPRIMANTA CANON. - blogurile castigatoare vor fi promovate pe www.accept-romania.ro; - durata concursului este 22 aprilie – 04 mai 2009; - castigatorii vor fi anuntati pe data de 11 mai 2009.

Pentru informatii suplimentare, accesati InfoAccept (serviciu de informare prin telefon) la numarul de telefon 021 252 9000 – numar cu taxare normala in reteaua Romtelecom.

Un nou proiect media

Noi iti oferim o sansa. Indeplineste-ti un vis. Intra intr-o echipa de profesionisti de radio si televiziune online. Nu ai experienta, o capeti. O ai, dovedeste-o. Poate fi un job voluntar sau poti castiga bani frumosi. De tine depinde. Nimic nu mai e de spus.

Ataseaza acum CV-ul tau si o fotografie si trimite un mail la adresa radio.tv.ro@gmail.com

Nu uita. Prin noi ai in CV-ul tau viitor garantia experientei si profesionalismului, drumul deschis spre PRO.

De Sfintele Pasti in Purple Club



CLUB PURPLE BUCURESTI

Dupa deschidere, multumim acelora care ne-au adresat un gand bun si un sfat. Asa cum am dovedit de acesti aproape doi ani, tinem cont de sfaturi, opinii si pareri si aplicam mereu solutiile propuse de voi. In spiritul transparentei tinem sa precizam ca regretam sincer orice disconfort aparut sau cauzat de organizarea noastra in seara deschiderii si ne simtim obligati sa va informam ca toate problemele au fos rezolvate.

- Vineri, sambata, duminica si luni vor fi patru petreceri de Sfintele Pasti pline de surprize. INTRAREA LIBERA!

- Preturile la bauturi au fost modificate si au scazut substantial.

- Instalatia de aerisire (aer-fum) a fost montata sambata iar acum functioneaza la parametrii optimi.

- Au fost instalate noile lumini de discoteca si noul sunet.

- Clubul a fost revopsit si redecorat total.

IATA SI EVENIMENTELE LA CARE VA INVITAM:

EASTER PARTY

New sound! New lights! New music! New design! New prices!

Vineri 17 Aprilie:

TOTAL STRIPTEASE 100%

MAREA SURPRIZA A SERII - o trupa de striptease masculin, ale carei programe libertine fac deliciul cluburilor gay occidentale

Interzis pudicilor!

INTRAREA LIBERA

Sambata 18 Aprilie:

CHOCO EGGS & LIGHTS PARTY

Surprize. Cadouri. Atmosfera.

Poti face poze sexy cu un iepuras pornostar

INTRAREA LIBERA

Duminica 19 Aprilie:

SEARCH THE EGGS...in cabina de proba

(darkroom)

INTRAREA LIBERA

Luni 20 Aprilie:

SEXUAL PUNCH

Punch din partea casei.

Vor mixa: DJ Narcis McLaud, DJ Mike Robertinio si DJ Icsu

INTRAREA LIBERA

Noua locatie: Str. Nerva Traian nr. 27

Rezervari: 0771.69.35.45 sau 0727.27.57.27

Alte informatii: 0720.411.005

Vineri se deschide cel mai mare club gay din Romania

Vineri 10 aprilie se va inaugura in Bucuresti cel mai mare club gay din Romania - Club Purple care are o capacitate de 1500 de persoane si o suprafata de 800 de metrii patrati.

Clubul face parte dintr-un complex mai mare in care, in scurt timp se vor deschide si o cafenea si un restaurant Purple.

Noua locatie se situeaza in zona "Timpuri Noi" - "Nerva Traian" si va avea doua intrari: Strada Nerva Traian nr. 27 si Strada Logofat Tautu nr. 64
Marea petrecere de inaugurare va incepe la ora 23.00 cand, printre surprizele serii, sunt asteptati sa soseasca numeroase vedete muzicale romanesti.
Vor concerta "Deep Central", trupa in voga situata in topurile muzicale cu super hit-urile "Cry it away" si "Russian Girl" iar organizatorii promit o petrecere de neuitat, un moment ce va ramane in istoria dezvoltarii comunitatii LGBT romanesti.

Intrarea 30 RON. Pentru rezervari si alte informatii: tel. 0771.693.565 si 0771.693.545
Sursa: Angelicuss