Mare eveniment la Cluj intre 19 si 25 octombrie - Festivalul International de Film SERILE FILMULUI GAY

Stiu ca aveti multe alte treburi mai importante de facut dar vreau sa va anunt ca intre 19 si 25 octombrie se intampla la Cluj-Napoca un mare eveniment... Festivalul International de Film SERILE FILMULUI GAY 2009, festival deja cunoscut si recunoscut international care a ajuns la cea de-a VI-a editie... asadar mergem la scoala :)

Este un festival la care publicul, in majoritatea lui, este compus din persoane heterosexuale, deci nu e un festival neaparat pt. gay si lesbiene ... e un festival care vrea sa schimbe impresiile celorlalti despre noi, care sa ne puna in legatura unul cu celalalt si care sa promoveze toleranta. De aceea anul acesta motto-ul este: "Filme. Doar arta. Ca sa ne cunosti mai bine".

Ne-am bucurat ca in fiecare an a fost plina sala de studenti, de persoane curioase si de oameni interesati de problematica LGBT. Ne-am simtit foarte bine si toata lumea era prietenoasa. Nimeni nu se uita la tine ca esti str8, gay sau lesbi. Chiar nu conta...

Filmele si evenimentele de anul acesta le puteti gasi la http://www.sfg.beanangel.ro/ site-ul oficial al festivalului.

Tin sa va anunt ca in cadrul saptamanii va fi si un spectacol de teatru cu doua actrite ... "Rocky Horror Obsession Show" de la care e bine sa nu lipsiti, mai ales ca intrarea la toate evenimentele este libera precum si o expozitie fotografica!

Gala Premiilor Gay 2009 va fi sambata!

Surpriza mare... se lasa asteptata ;) mai multe o sa aflati daca veti accesa zilnic site-ul festivalului (linkul de mai sus). Poop!