Cum e la o petrecere gay

Ca tot am vorbit despre renumitele petreceri gay, pentru cine nu a mai fost la un astfel de party, o sa incerc sa va prezint cateva stereotipuri si preconceptii gresite. Pentru ca sunt satul de minciunile, abureala si duplicitatea unora.

Preconceptii si stereotipuri GRESITE:

- Cine merge la chefuri gay e curva!

Toti sunt curve, mai mult sau mai putin, dar mai ales acei care sustin sus si tare ca sunt "diferiti". Asta se demonstreaza, nu se afirma!

Din experienta noastra, curvele stau pe mirc si site-uri gen gayromeo, spun ca sunt discreti, dar isi rezolva problemele hormonale cu toti. Tocmai de asta este greu sa stii cat de curvari sunt cei cu care ai fost.

Cine te intreaba daca mergi la chefuri, o face sa stie daca te cunoaste sau nu pentru ca si el a fost. La un raspuns negativ ti se raspunde ca e foarte discret si el nu umbla. La unul pozitiv ti-o spune in fata ca esti curva si nu mai vrea sa povesteasca (cand de fapt nu mai vrea sa vb. cu tine pentru ca deja e posibil sa te stie si vrea ceva nou).

- La chefuri se face sex.

Pentru cine nu cunoaste, petrecerile organizate de noi au un regulament precis. Nu admitem acte sexuale de nici o natura in club!

Nu organizam aceste petrecere pentru ca x sau y sa aiba unde sa si-o traga ci pentru a oferi oamenilor din comunitate un loc SIGUR si DISCRET unde pot cunoaste oameni ca ei si sa se distreze. Prin aceste intalniri se creeaza si se consolideaza o comunitate.

- La chefuri merg numai bosorogi.

Gresit! Exista doar o limita minima de varsta: 18 ani. Statisticile efectuate de noi au aratat ca varsta medie a celor care participa la aceste petreceri este de 23 de ani, asadar sunt foarte multi tineri.

Acest lucru o demonstreaza si incasarile mici la bautura, stiindu-se faptul ca foarte multi tineri si studenti nu isi permit sa arunce prea multi bani.

- La chefuri nu sunt oameni seriosi.

Gresit si asta! Noi pastram discretia celor care ne trec pragul dar stim ca mereu avem clienti din toate domeniile de activitate, oameni cu caracter si o cariera profesionala. Si vin la noi tocmai pentru ca s-au convins de-a lungul timpului de discretia pe care le-o oferim.

- La chefuri nu iti poti gasi un iubit.

Cine afirma asa ceva nu are cunostiinte prea multe. In club unii isi gasesc jumatatea iar alte cupluri se destrama. Cunoastem persoane care s-au cunoscut in club si sunt de ani de zile impreuna. Sau persoane care saptamana asta sunt cu unu si cealalta cu altul. Totul tine de caracterul fiecaruia. Clubul e loc unde poti cunoaste si analiza oamenii asa cum sunt ei.

- Acolo sunt scandaluri si batai. Imi e frica sa iau bataie.

Exista un contract cu o firma de paza, buton de panica.... baietii vin in maxim 2 minute. Si pe langa toate acestea, chiar langa intrare, o sa vedeti doi barbati bine facuti angajati ca "paza si protectie". Asadar nu aveti nici cel mai mic motiv pentru a va face griji. Nu exista incidente majore.

- Imi e frica ca o sa fiu agatat de cine nu vreau.

Multi gay, bisex, lesbiene vin in grupuri de prieteni/prietene si se distreaza. Nu se agata. Sunt doar cateva "specimene" care fac din asta un sport national.

Iar apoi exista comunicare.

Si pentru acei ce nu au fost niciodata dar au vazut prea multe filme americane:

Club Angels e un club normal. Nimic special. Oamenii care vin aici, chiar daca au o alta orientare decat cea a majoritatii, sunt la fel de normali. Se danseaza, se sta la masa, se bea, se povesteste... "Este mult mai multa distractie si o atmosfera mult mai faina decat intr-un club obisnuit" ne spun de fiecare data prietenii nostrii gay-friendly. Nu se face sex si nici nu o sa vezi mimandu-se macar acte sexuale.

Si in incheiere, un sfat:

Lasati internetul, mircul si spatiul virtual. Este bun pana la o limita. Pe internet iti creezi imagini false despre persoanele cu care vb. tocmai din dorinta de a fi ceea ce iti doresti tu. Iar realitatea de cele mai multe ori ne demonstreaza ca ne-am inselat.

Oricum la petreceri sunt aceiasi oameni de pe mirc, gayromeo, gaydar si alte site-uri, informatie verificata. Fa-ti curaj sa-i cunosti asa cum sunt!

Niciun comentariu: