Blog My GayFEST

Esti posesorul unui blog si vrei un IPOD NANO sau o IMPRIMANTA? Ei bine, acesta este concursul care ti le ofera!
Ce trebuie sa faci? Sa postezi pe blogul tau un articol in limba romana despre motivatia ta personala de a participa la Marsul Diversitatii organizat cu ocazia Gay FEST 2009.
Cum trebuie sa fie acest articol? Cum vrei tu dar sa respecte tema concursului – motivatie personala pro-participare la Marsul din cadrul GayFest; minimum 150 cuvinte; articolul sa fie scris corect, in limba romana.
Cum te inscrii? Scrii un articol pe tema concursului. Trimiti un e-mail cu link-ul blogului tau la adresa accept@accept-mail.ro sau bogdan_i@accept-mail.ro pana pe 4 mai 2009, inclusiv. La subiect scrie ce vrei sa castigi! :P

Regulament concurs - participantii vor posta pe blogurile personale un articol despre motivatia lor de a participa la marsul diversitatii organizat cu ocazia Gay FEST 2009; - participantii vor trimite link-ul catre articol la adresa de e-mail accept@accept-mail.ro sau bogdan_i@accept-mail.ropentru a intra in concurs, pana pe 4 mai 2009, inclusiv; - participantii vor respecta tema concursului; - articolele care nu vor respecta tema concursului nu vor fi luate in considerare; - articolele vor avea minim 150 de cuvinte; - articolele vor fi scrise corect, in limba romana; - castigatorii vor fi desemnati de un juriu; - se vor acorda 2 premii in functie de punctajul obtinut dupa cum urmeaza: Locul I – IPOD NANO; Locul II – IMPRIMANTA CANON. - blogurile castigatoare vor fi promovate pe www.accept-romania.ro; - durata concursului este 22 aprilie – 04 mai 2009; - castigatorii vor fi anuntati pe data de 11 mai 2009.

Pentru informatii suplimentare, accesati InfoAccept (serviciu de informare prin telefon) la numarul de telefon 021 252 9000 – numar cu taxare normala in reteaua Romtelecom.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!